ONZE SCHOOL

Welkom op onze nieuwe website!

 

We zijn blij dat u even tijd maakt om een kijkje te nemen.

Graag stellen wij onze school aan u voor!

Op onze school kunnen de kinderen leren, groeien en spelen in een prachtige, groene omgeving. Dit werkt stimulerend en biedt een waaier aan ontwikkelingskansen voor elk kind. Alle personeelsleden hebben een hart voor kinderen waardoor ze leren geloven in zichzelf en plezier beleven in het leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We leren de kinderen samenwerken en bieden heel veel ruimte voor emotionele en creatieve ontwikkeling.  Hierin speelt ook onze schoolmascotte, Snuffel, een belangrijke rol. Elk jaar staat een ander thema centraal waarin Snuffel en de kinderen op pad gaan om samen de normen en waarden van onze school te ontdekken.

 

 

 

Onze school biedt zorg op maat van ieder kind. Tijdens overlegmomenten met de leerkrachten en de ouders kijken we wat de beste aanpak voor uw kind kan zijn zodat het zich verder kan ontwikkelen op zijn unieke manier.

 

Wij werken nauw samen met de ouders. Zo organiseren wij infomomenten voor de allerkleinsten,  infoavonden, oudercontacten, schoolfeest, grootouderfeest, Sinterklaasfeest,… Ouders worden ook vaak uitgenodigd om een handje te helpen in de klas van zoon-of dochterlief.

Om dit alles te kunnen realiseren is het noodzakelijk dat de kinderen de school ervaren als een positieve, veilige en stabiele plaats. De school moet dus voor het kind een verlengstuk zijn van “thuis”. Daarom luidt ons schoollogo: “Waar je kind zich thuis voelt”.

Bovendien zijn wij een “katholieke” school. Dit betekent dat wij hen de christelijke waarden willen bijbrengen in ons onderwijsaanbod en in ons dagdagelijks handelen. We leren hen dankbaar en verwonderd zijn voor alles om hen heen.

 

 

Heeft u interesse in onze school, neem dan gerust contact op met de directie of een leerkracht. Wij maken graag tijd voor u om samen op verkenning te gaan op onze school.

 

Comments are closed